Fredag 31 augusti

Då var det fredag!!! gött de =D ska till Linköping imorgon, ska fira mamma =) äta god mat o så, blir trevligt!!!
Hade programmering idag, lurigt första gången men kommer nog komma in i det om ett tag =P

Torsdag 30 augusti

Då var det snar tfredag igen då.. fan veckorna går foooort!!! Och i helgen fyller mammsen 50år!! ojojoj! men du ser inte ut som de ;) hehe hon läser säkert här så bäst att smörja lite :D men det stämmer så ja smörjer ju egentligen så.
Skolan rullar på, har en redovisning i matte på tisdag i grupp som vi måste bli klara med i helgen. Och imorgon börjar vi med programmering i Ada, ska bli intressant o se vad det ör för nåt =)

Tisdag 28 augusti

Hopp nu har klockan blivit tisdag... gårdagen var inte såå händelserik, gick till skolan som vanligt, hade en introduktion i videoproduktion, får se vad det är för nåt, lite skum lärare men det får väl gå =P sen fick vi prova ut storlek på våran overall! måste köpa en massa märken också, kommer bli mina dyraste byxor jag äger :P

27:e igår....

23h senare..

Nu är det den riktiga tisdagskvällen hehe! Var typ "ledig" idag, hade eget arbete så ja drog till skolan vid 13-tiden och räknade lite, sen satte vi oss i Macsalen :D (20-tal iMacs, himmelriket hehe) Annars har ja väl inte gjort så mycket idag, funderar på att köpa en ny tv... 15'' är liite litet asså... får gå ner på stan o kolla om man hittar nån till ett riktigt bra pris, behöver ingen värsting, bara det är HD Ready o många uttag och mellan 28-32 tum =)
var fest här i korridoren ikväll =P nåra nollor som fortfarande är igång verkar det som, =) och köket är jättefint nu hihi! verkar som nån mamma till nån brytit sig in o städat utan tillåtelse haha =P bara o tacka o ta emot ;)

Söndag 26 augusti

Söndag.... slappardagen.. idag har jag inte gjort mycket, käkat frukost, kollat på film, lyssnat på musik.. ska ta o räkna lite nu tror ja, kolla på sånt som ja inte är helt säker på, finns lite =) Period 1 börjar på måndag vilket betyder att jag nu är en etta! usch minst igen =P men men man känner sig iaf välkommen, som igår på nollesittningen, grymt trevligt det var, massa sånger och uppträdanden, sen så visade fadderierna sina verkliga identiteter, kändes konstigt att se dom utan dräkterna, kände inte alls igen dom, lite synd att det är slut, vill se mer av Legionen.. får hoppas de återuppstår nån gång under året. Undra vad det blir nästa år =) den som lever får se! Sen vid 22 tiden skulle vi bege oss till trappan för den sista festen under Nolleperioden. O jävlar vilket välkomnande! Massa faddrar och elever från andra årskurser stod på övervåningen och sjöng visor och hejarramsor åt oss, det kändes grymt tryggt på något sätt. Man kände sig oerhört välkommen :)

Fredag 24 augusti

Wohooow om 4 månader är de tjulafton! Längtar... NOT! Fast vi hade iofs julfest idag så jag klarar mig haha! Julfest nu i augusti, var svårt att få fram julkänslorna, fast glöggen och peppparkakorna hjälpte ju till lite =) på eftermiddagen var det sektionskamp som innebar bl.a lådbilsrace, ölhävning, dragkamp och så lite mer grejjer hehe! jag var med o knuffade lådbilen, jävlar vad fort det gick i början men sen blev det för tungt, värdelösa hjul och så var den för tung så de hann ifatt oss när det bara var 15-20m till mållinjen :P men så kan det gå, en riktig skönhet hahaha!!!
image7

Torsdag 23 augusti

Hihi imorrn är det bara 4 månader kvar till julafton =P!! ojoj vad har hänt dom senaste dagarna då... mycket hehe, har pluggat matte hela dagarna,v erkligen hela dagarna! var i Linköping igår på München Hoben, grym ölfest, fick köpa ett enliters ölglas som man fyllde för 100spänn, sen var det 50kr för påfyllning! grymt, fick i mig 3st..... men jag var lång tifrån värst, vissa drog i sig 5! helt sjukt hehe! Men det var riktigt skoj! Träffade Offe och Calle en sväng också.
Idag var det matte igen såklart! Sen fick jag mitt batteri till powerbooken!!! äntligen kan man bära med sig den bärbara datorn =P sen på kvällen var det Mattemys med faddrarna, skola 10-20 alltså =) men det känns inte så jobbigt. går till 17 varje dag i princip... men man har vant sig när man jobbade tror jag, då slutade man ju 18 o ibland 20, men nästa vecka börjar vi med programmering samt videoproduktion och allt vad det innebär =) trevligt trevligt!

Miss you all!!
image6

Lördag 18 augusti

Är egentligen söndag nu =P men ja skriver om det som varit "igår" tog det jävligt chill på dagen, kunde ha spelat brännboll vid lunchtid men ja tog en dag hemma istället, passade samtidigt på att handla lite, rostat bröd, bananer, pan pizzor, dricka, bärs, pålägg, tejp, hårborste =P hehe det viktigaste liksom! Sen kl 19.00 var det grillfest här nere på gården vilket var riktigt trevligt! gött när man bor här också. Sen vid 22 tiden var det dags att dra till Trappan för 3Cant och Tryckbars nollefest, badkläder var rekomenderat så ja tog på mig det =P då hade de en liten plastpool utanför hehe, men jag hoppade aldrig i, var väl kanske lika bra =) där inne var det dans för hela slanten, var skoj! men torra tjejer =P när jag för en gångs skull bjuder till lite så är de dyngtorra.. hmmm jaja senare idag (söndag) är det mattemys med faddrarna =) mysigt hehe, jävligt gött också, kan gå dit nåra timmar och få hjälp med nåt man fastnat med, kanon det här!
image5

Torsdag 16 augusti

Första festen igår, 3Cant som anordnade det, vårat Festeri =) det var najs, först förfest på Gripen, ett studentboende där vi blev bjudna på pastasallad för ett helt kompani hehe =) och Legionen kom dit o showade lite, grymma dom är hehe =) sen vid 22 tiden bar det iväg mot Trappan, vårat Kårhus, studenternas tillhåll på eftermiddagarna/kvällarna

Tisdag 14 augusti

vaknade 06.30 idag, dags för den första skoldagen!! var rätt så pirrigt på morgonen.. hur skulle dagen utveckla sig? hade ingen aning.
Men sen kom vi in vid 8.00 och käkade frukost, började snacka med en kille, David som ja hängde med ett tag, fast sen på uppropet visade det sig att vi inte hamnade i samma klass. Min klass är MT 1b =D var en massa goa killar verkar det som, kommer nog bli bra! sen käkade vi lunch och efter det presenterade sig Fadderierna och Festerierna, Legionen äger ;) Efter det gick vi tillbaka till skolan och hade en föreläsning som var läskig... kom in en gubbe som började att räkna på sannolikhet med oss, kände igen det från gymnasiet men hade glömt en hel del.. grymt tempo hade han med o vi ba va fan blir de :P, sen sa han att vi skulle göra dom sista två uppgifterna medan han skulle prata med någon utanför... så började hela klassen diskutera hur man löste uppgiften och alla var förvirrade.. sen kommer faddrarna in och undrar vad vi gör för nåt.. - vi har fått en uppgift vi skulle räkna ut men vi kan fan inte lösa det här!
- okej, men det här i början ska ni inte ta så seriöst på... för det här är typ ett practical joke!...... o fy fan vilken lättnad det blev hahaha! Kunde ju fan inte börja med så svåra grejjer första dan hehe, okej om nåra veckor men :P
Sen efter det var det lekar i parken vilket var riktigt kul, fick korv med bröd också hihi!

Så helt klart en bra start på terminen

Måndag 13 augusti

Tog mig en långpromenad idag, var nog inte riktigt en mil men det var bra långt iaf =) är riktigt mysigt när Motala ström rinner rakt igenom staden, så jag följde den en braaa bit bort, kom till nån camping o grejjer, sen vidare bort kom det nån sån här sevärdhet, runstenar o grejjer men det var nåra hundra meter längre bort så ja orkade inte gå dit utan fortsatte.. gick med strömmen åt andra hållet och den gången ledde mig ända fram till skolan :P kanon hehe var ett riktigt bra ställe för att rasta hunden och promenera/jogga, fanns ett fint café där också... och fåglar man kunde mata =) så söta såå
image3
Sen var ja inne i DS Store, de hade alla Mac prylar som finns tamefan, köpte mig en laddare till iPoden, glömde den hemma hehe =P de skulle få in dom nya iMacarna i veckan, måååste bara klämma på dom! helt grymmma är dom, den vänster på bilden är det. Ska köpa en sån när ja blir rik =)=)
image4
Mycket känslor som far runt i huvet nu..

Imorrn börjar skolan!!! spännande!! Nollan =P

Söndag 12 augusti

Då har mor o far åkt hem till kga, jag är ensam här nu, uuuuuuuuhhh! svårt att säga hur det känns, just nu känner jag mig ju ganska så ensam... men när skolan börjar så verkar det som att man ska komma in i gänget ganska snart, hoppas de =) är ju aktiviteter hela dagarna och en del fester tidigt så ja hoppas det kommer gå bra =)

saknar er där hemma! ni får komma o hälsa på mig snart =) ja kommer väl hem om ett tag också men kan inte säga när än, har ingen aning om hur mcyket det kommer bli att göra på helgerna så det får vänta tills ja vet lite mer =)
image2

Hittade en DS Store här nere 100m härifrån, står för Data Service tror jag och de sålde en massa Apple prylar!!! fyy fan va gött ska gå dit o kolla imorrn, ska fixa en skrivare och ett par högtalare fast det är ingen brådska än.. måste fan ha en mp3 spelare också, fick inte med mig den ja hade hemma hehe och iPoden ja har har batteriet lagt av på, fast de kanske har nya i affären kom ja på nu! haha måste jag också kolla..
image1

Var ute o handlade en massa mat o grejjer idag.. så jag överlever några dagar nu =) skönt att veta att det finns lite i kylskåpet och frysen.

Tack så mycket för allt mamma och pappa, kan inte säga nog hur mycket det betyder för allt ni gjort för mig nu "snyft"

Lördag 11 augusti

Då är det snart söndag då.. helgen snart slut.. ska ut o handla grejjer imorrn, mat o sånt så ja har till veckan! får hoppas att nån tar hand om det som står i köket för det tänker fan inte jag göra iaf, säkert dom som har slutat här o flyttat för gott har bara lämnat disken liksom.. sisådär halvfräscht! börjar lukta en del, så får hoppas det kommer nån o tar hand om det annars får ja väl ringa..

Säger bara en sak, Bye Windows! Hello OS X!!! haha så jävla bra

puss!

Lördag 11 augusti

Då har man flyttat då, bor själv för första gången i livet.... lite läskigt faktiskt.. får hoppas att det kommer gå bra, bara skolan kommer igång så tror ja det kommer gå bra, få träffa lite nytt folk, eller massa nytt folk kanske :P måste lära känna folk annars kommer det inte gå, kan inte gå runt här ensam liksom =P men det kommer så småningom!

Sitter nu i mitt korridorsrum på 17 kvadratmeter, hemtrevligt har det blivit, tack vare mamma hehe! har ett skrivbord, en liten och en stor hylla, ett litet matbord, en fet säng :D, mikro, vattenkokare, brödrost, vad mer behöver man??? haha kommer nog klara mig! man får ge det nån vecka eller två så man kommer in i det..

Men ja saknar dom där hemma asså... redan efter första dan, men som tur är finns det ju telefon o intörnet ;) världens två bästa uppfinningar =) vad vore världen utan dom =P

Börjar skolan på tisdag 8.00 med en liten fika innan uppropet sen är det full fart i två veckor med typ bara matematik, tur att man tycker det är kul med matte då =P har glömt en hel del sen trean men ja tror att man kommer in i det rätt fort för man har ju gjort det en gång å då sitter det ju nånstans i skallen =)=)

Love you all, you know who you are ;)

puss

Fredag 3 augusti

Gött sista dan på jobbet den här veckan!! bara jobba mån o tis nästa vecka sen har ja jobbat klart för den här gången... och nästa fredag bär det iväg mot norrköping, får nyckeln den 10:e.. blir att flytta dit dom första grejjerna.. ny säng ska ja fixa... kanske nån fotölj, kan vara gött att ha, sen ett skrivbord och en bokhylla.. mer får ja inte plats med hehe =P

KM imorrn!!! då jävlar gäller det!!!

Torsdag 2 augusti

Jobbade 12-20 idag.. utförde lite ärenden på morgonen vilket innebar en sväng till systemet (underbart att vara 20 haha) och sen var ja å klippte mig och köpte förköp till statt =) så nu har ja haft nog med utgifter den här veckan =P beställde en extern hårddisk också... bra att ha sen =P

känns lite bättre idag... går så jävla upp o ner.. skitjobbigt ju...

Onsdag 1 augusti 2007

har jobbat idag 8-18... ska jobba 12 dagar i streck, lite väl mycket.. men det bara blev så hehe, får ju lite cash så...

har tänkt börja skriva lite blogg.. får se om det håller i sig hehe.... skönt att skriva av sig lite ibland... händer ju lite saker omkring en nu så... flytt om 2 veckor.... ska lämna trygga hemmet i karlskoga och stå på egna ben i norrköping... spännande?? ja absolut! kommer nog bli en rolig tid i livet, de har ju lovat att det kommer vara ens bästa tid i livet så vi får väl se om de håller sitt löfte :P ska nog bli kul.

men det är jobbigt också... lämna allt här hemma... faktiskt ALLT! det ändå som följer med mig är garderoben typ.. lite av den iaf... alla vännerna åker jag ifrån... förutom offe som åker till grannstaden =) familjen lämnar jag med,,, fast de har jag varit ifrån en hel i bl.a lumpen så det kommer nog gå bra.... men det som inte kommer gå bra... åka från den som betyder mest för mig... kommer ja verkligen klara av det? för nu är det klart... ja kommer flytta... ja kommer faktiskt åka iväg om drygt 10 dagar! ena dan känns allt bra o ja är peppad att dra iväg... andra dan är det tvärtom... allt känns så jävla hopplöst, vet inte om ja kommer kunna gå vidare... även om ja måste inse att jag förr eller senare måste det för det finns inget annat alternativ.... men ja kan bara inte...........



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0