Tisdag 28 augusti

Hopp nu har klockan blivit tisdag... gårdagen var inte såå händelserik, gick till skolan som vanligt, hade en introduktion i videoproduktion, får se vad det är för nåt, lite skum lärare men det får väl gå =P sen fick vi prova ut storlek på våran overall! måste köpa en massa märken också, kommer bli mina dyraste byxor jag äger :P

27:e igår....

23h senare..

Nu är det den riktiga tisdagskvällen hehe! Var typ "ledig" idag, hade eget arbete så ja drog till skolan vid 13-tiden och räknade lite, sen satte vi oss i Macsalen :D (20-tal iMacs, himmelriket hehe) Annars har ja väl inte gjort så mycket idag, funderar på att köpa en ny tv... 15'' är liite litet asså... får gå ner på stan o kolla om man hittar nån till ett riktigt bra pris, behöver ingen värsting, bara det är HD Ready o många uttag och mellan 28-32 tum =)
var fest här i korridoren ikväll =P nåra nollor som fortfarande är igång verkar det som, =) och köket är jättefint nu hihi! verkar som nån mamma till nån brytit sig in o städat utan tillåtelse haha =P bara o tacka o ta emot ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0