Älska fyllesamtal

Man måste bara älska fyllesamtal. Speciellt när man själv är helt nykter =)

I'm back!!!

Sitter just nu o har så fruktansvärt tråkigt så att ja till och med tar tag i min blogg igen. Inte för att det skulle vara tråkigt men ja e ganska dålig med att uppdatera sånt här så det har blivit att jag till slut gett upp. Men de kanske kan vara kul för någon själ där ute att få veta va ja pysslar med nu i sommar så vafan, vi kör på!.

Efter ett sjuhelvetes långt uppehåll så kanske man ska ta tag i bloggen igen =P började med den när jag flyttade till Norrköping för ca 2 år sen. Har nu pluggat i (ja just de) två år och är hemma i Karlskoga igen där ja tänkte tillbringa mitt sommarlov, iaf till slutet av juli, för den 29/7 bär de iväg till Barcelona med ett par klasspolare! Kommer bli riktigt jävla grymt, hoppas vi hinner med allt vi tänkt att göra bara..

Här hem hemma så hänger jag på Coop Forum ett par dagar i veckan som jag gjort de senaste tre somrarna. Jobbade två dagar denna vecka, en ganska så skön start. De va fan jobbigare än ja trodde. Träningsvärk i axlarna efter att ha suttit i kassan... Rätt uselt ja vet men vafan inget o göra åt. Hoppas att kunna tjäna lite pengar iaf, hinner få junilönen innan vi åker till Barca, några tusen lär de bli iaf. Ska inhandla en ny mobil den 9:e juli är de tänkt, ni som känner mig vet redan vilken de blir =P

Och imorgon är det midsommarafton!!! O de ska firas i Grebbestad med Offe, tradition har de blitt nu =D Är ritkigt najs nere vid hamnen på kvällen, smockat med folk också, alltid trevligt. Käka Langos som fyllekäk kommer bli gött också =D

Utbyggnad av sommarstugan är i full gång med. Kommer bli fetaste inglasade altanen precis vid vattnet, riktigt najs. Bilder kommer senare:



Ser inte mycket ut just nu men just nu så är halva golvet lagt, förhoppningsvis så kan mor o far käka midsommarmiddag där =)



Mysig utsikt från terassen. Vattnet ligger spegelblankt =)





Kämpade i två dagar med vedhögen som ja e riktigt nöjd med också =D

Hej så länge

/ macky

RSS 2.0