GOTT NYTT ÅR!!!

Det är iofs inte 2010 än men tror INTE jag kommer sitta o blogga då så ja gör det nu istället ^^
Gott nytt år alla! Det har varit ett händelserikt år! Höjdpunkten var nog Barcelona med grabbarna i slutet av Juli

Jag flyyyger =D

Lite saker som hänt under 2009:
  • Köpte mig en iPhone 3GS och mitt liv blev aldrig sig likt igen! Kan inte leva utan den nu
  • Varit insnöad på Idol-Tove ända sen hennes första audition, men det har lagt sig nu
  • Fixade gardiner till lägenheten efter två år utan. I ärlighetens namn var det päronen som satte upp dom =)
  • Har lärt mig att steka pannkakor
  • Har fyllt 22 år
  • Blev spontankysst på Hugo, kom bara fram o "vill du ha en kyss", årets mest oförutsägbara händelse ^^
  • Var fadder och välkomnade de nya MT-studenterna!

Vet inte om så mycket mer har hänt under mitt år... började tredje året på MT, har gått halvvägs nu =D har gått brutalt fort! Även om året inte har varit så väldans innehållsrikt så har det ändå varit ett riktigt bra år. Det är tack vare mina nära och kära, utan er hade jag haft ett förjävla trist år! Tack pelle, mange, johan, gurra och danne för en awesome vecka i Barcelona!
Tack mamma o pappa för att ni alltid finns där för mig!

längtar till nyår!

Snart är det 2010! Faaaan va najs! All mat och dryck är inköpt inför morgondagen. Blir först middag här på våningen nedanför mig, slår på stort med en trerätters! Sen går vi vidare till Danne som så snällt tar emot oss där det blir en o annan lek, säkert en o annan dryck med, och såklart massa trevligt sällskap. Nyårsafton 2009 kan inte bli annat än ultimat! massa skumpa är inköpt också =)

dagens låt:jag fastnade i de gamla goda Groove Coverage träsket =D inget för pussies ;)

Groove Coverage – 21st Century Digital Girl - Club Mix

juletider

Då har julafton varit o grejjer! Har fått många fina klappar =D Massa kläder, en fin juicepress, ett presentkort, pengar, riktigt nöjd är jag!
Juldagskvällen spenderades på Statt! Det var riktigt kul att träffa alla gamla vänner, vissa som man inte sett på flera år. Det är det som är det roliga att komma hem såhär på högtider, träffa massa gamla vänner som man nästan ibland har glömt att man har :p då blir man påmind av att det är ändå ganska gött här hemma trots allt... det blir lätt att man tycker att det mesta som har med Karlskoga att göra är blöö, men så är faktiskt inte fallet...
har tagit lite bilder under dagarna med:
Vardagsrummet hos mor o far. Mys
Kök
Jag och mina bröder =D Men vem av dom är jag???
Och här är vi vuxna ^^
Utbyggnaden i stugan har kommit lite längre också =)
Det får räcka för den här gången, kommentera gärna :)

hem hemma

Spenderar nu en del av jullovet hemma i Karlskoga. Har varit här i 3 dagar nu o de känns skönt!  Imorrn kommer även storebrorsan hit så då är hela familjen samlad =).

Igår var jag o mamma o min kusin in till Marieberg i Örebro och handlade julklappar. Hela marieberg är ombyggt och det var första gången jag var där sen de byggdes om, och det var riktigt tjusigt! Kände inte alls igen mig, 5/5 toasters!
Träffade sandra en sväng igår med, saknat dig!!! Har mycket att snacka om =) Vi ska jaga dator till henne imorrn med =) Blir skoj!

Ska även träffa Offe o Holmberg imörrn! grymt längesen, typ ett halvår sen, ska bli riktigt najs!

Om två dagar är det Julafton! O jävlar anamma!!!

JULLOV!

Sista tentan är gjord!!! Och det känns riktigt bra, tror faktiskt att jag klarade den =) Hoppas hoppas!!

Och igår var det utgång, Otten!! hade grymt kul! Ögongodis fanns det också, jävlar anamma !

idag, lördag, vet ja inte vad som händer, polarna har dragit hem så ja är själv här =(. Får se vad ja hittar på... Förslag???

har geekat lite Winterbells idag med, blev nytt rekord ! 492081500, 492 miljoner! wohooo



UPDATE


imorrn är de slut... för den här gången...

Imorrn är sista tentan!!! Efter det är det jullov!!! hem till kära mor o far o bara vara, ta det lugnt, äta god mat, slappa, fira jul! Ska bli skönt att komma hem några dagar =)
Och så varje jul så kommer ja på att det finns ett riktigt roligt spel att spela med lite julstämning, visade det i skolan idag och det blev en riktig hit hehe =)
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
Vad får du för highscore? Själv ligger ja på 91460460, så de du!!!

imorrn är de slut... för den här gången...

Imorrn är sista tentan!!! Efter det är det jullov!!! hem till kära mor o far o bara vara, ta det lugnt, äta god mat, slappa, fira jul! Ska bli skönt att komma hem några dagar =)
Och så varje jul så kommer ja på att det finns ett riktigt roligt spel att spela med lite julstämning, visade det i skolan idag och det blev en riktig hit hehe =)
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
Vad får du för highscore? Själv ligger ja på 91460460, så de du!!!

tenta - p

tenta-p är i full gång och första tentan gjordes idag, Modellbygge och Simulering. Det gick varken riktigt bra eller urdåligt, så med en stor mängd med flyt så kan de gå vägen, men hoppas inte på för mycket. Och i morgon är det Linjär Algebra som ska göras för 1423:e gången =P. Hoppas de går bra den här gången, känns ganska så säkert nu men de har ja ju sagt förut med....
Efter lunch så ska databasprojektet redovisas. vi har gjort en drinkdatabas där man kan söka på drinkar och få fram olika alternativ, man kan även söka på ingrediens osv. Kan lägga till kommentarer o lite smått o gott.. den som vill får kika på: http://www.student.itn.liu.se/~marol114/TNM055/DyngGo/

världens sötaste!

idag var de plugg hela dagen, iaf 9.30 - 17.00 typ, MoS för hela slanten... Och imorgon blir det ännu längre, siktar på 08.00 - 20.00 eller nåt, ska tom ha med matlåda till skolan, myyys
men idag vid 9.45 så bjöd SKÖN på ett litet Luciatåg, det var väldans trevligt!
På kvällen var det såklart dags för Idolfinalen! Och grattis Erik! Bra jobbat! Var hos danne o kollade, fick se hans och emmas nya lya, finfint hade de. Fick även hälsa på lilla kissen Chili =) Världens sötaste kisse! Låg på mitt bröst i flera timmar o chillade/sov, helt underbar!

aaajeee!

har fortfarande ont i armen.. stört att man ska känna av det efter 3 dagar av en liten sketen spruta, fick säkert något annat än bara vaccin ^^
Tenta-P är igång! båda rapporterna skickades in idag, får hoppas den engelska blir godkänd nu...
Modellbygge och Simulering för hela slanten framöver... jipppiiiieee!!

Filip & Fredrik in da House!!!

Woho sveriges skönaste duo kom till Norrköping för att signera/promota sin nya roman! Vi var självklart på plats för att få se våra idoler =P. Mange, Johan och Gurra köpte sig även ett exemplar av boken. Ja kanske ångrade mig lite såhär i efterhand... men men.




Precis lika sköna IRL som på TV =)


Åkte iväg och tog svinsprutan igår med... Gick ju bra, var riktigt smidigt, behövde inte vänta någonting, sjävla besöket på sjukhuset tog säkert typ 10min =P Hade lite ont i armen igår men de var inte så farligt. Men idag när ja vaknade så hade jag mer ont i armen, var lite jobbigt, sen har ja varit ganska energilös idag... Men ja hoppas att de inte blir värre än så här, hoppas de vänder imorgon, för ja orkar inte vara seg nu.

Fick även en tandläkartid imorgon.. (jag glömde helt bort den i tisdags men de var snälla och bytte tid gratis) och ja hade någon slags rabatt för att ja inte hade varit där sen i januari, kanske nåt studentskit, har ingen koll... Så det kostade "bara" 295:- för undersökningen, det skulle kosta 395:- om ja avbokadeden =P så vafan ja går väl dit då ^

allmänt sweet!

Igår kom min nya mus som jag beställt! Magic Mouse! Mycket läcker! Hela ovansidan är en knapp med multi-touch över hela ytan, scrollar bara genom att dra fingret över ytan som ja vill. Grymt nördigt o härligt!
Sweeeet!
Gjorde även sista laborationen i MoS idag! Fa-an vad gött att vara klar med alla laborationer.. Slippa tänka på dom någe mer. Måste bara fixa rapporten som inte blev helt godkänd, de fixas under morgondagen. Ska även fixa till de sista på databasprojektet så det blir klart så man kan börja tentaplugga till tentorna. Tre stycken skall göras denna period, BoB, MoS och Linjär Algebra. Så nu blir det lugna helger för Macky fram till jul!
Tog mig även till att åka o vaccinera mig mot svininfluensan idag. Kände att de är väl lika bra att göra de, funderade först om man skulle skita i det men... Man ska väl hjälpa till att stoppa en epidemi ^^ Sticker lite smått i armen nu... Hoppas jag inte blir allt för risig bara!

stört och fantastiskt!

Det är lördag, vilket betyder att igår var det MidsommarphesTen! Som alltid så var det stört som fan. Det började traditionsenligt med nationalsång och stämningen var på topp. Sen när alla satte sig så dröjde det inte många minuter innan maten kom in. Och lika lång tid fick man vänta innan maten flög tvärs över borden! Okej om de kastades en o annan kötbulle eller morotsbit... Men när det flyger sillbitar och potatis doppade i gräddfil så är de inte riktigt lika kul längre... Det spårade ur helt enkelt... Vi gömde oss under borden till slut =P. Men efter några lugnade ord från folk så lugnade det väl ner sig lite och folk började istället bli fullare. Det dröjde inte länge förrän allt folk var uppe o sprang o härjade, snubblade, dansade, brottades?, kramades, pussades o fan ja vet inte allt =P Då var det iaf samma gamla midsommarphesten och stämningen var på topp! Riktigt kul var de! Hänvisar till facebook för bilder o dyligt :)

När sen festen led mot sitt slut så var det dags att bege sig till nästa grej, Hugo! Men det var lite tidigt att gå dit direkt efter midsommarphesten så det letades mellanfest... som vi aldrig hittade... vi hjälpte istället folk som behövde gå hem o sova =)
Hugo var najs, det dansades o allt. En kul grej som hände var att när vi satt ute o chillade i en soffa så gick det förbi en tjej o la 7 kronor i min famn... kvällens WTF! Blev bra snopen men ja såg inte vem de var o såg inte vart hon tog vägen, så ja la ned det rätt fort, även om de va ett hett samtalsämne resten av kvällen..

Kvällen avrundades med ett besök på Max, var väldigt längesen man käkade ett MaxMål. Det satt bra fint!


När ja vaknade idag så var ja otroligt nog inte bakis... vilket är ganska skumt... glömde stänga av klockan så den ringde 08.30... inte kul... somnade om o vaknade igen vid halv tolv. Sen chillades det fram till 18 då jag gick med pelle o natalie o lyssnade på Julkonsert med SKÖN som är Studentkören i Norrköping. Helt fantastiskt var det! Dom var sjukt duktiga! Vilka röster en del hade, blev riktigt chockad. Och varierande sånger gjorde det riktigt underhållade, 5/5 toasters!!!

ägd..

blev lite smått ägda på oppositionen idag, Re-write! BLÖÖÖ! Men det är ett senare problem om ens ett problem ^^

För om några timmar är det MidsommarphesTen!!! Dags att börja TAGGA!!!

Små grodorna Små grodorna ä lustiga o se!!!

Kan de bli freda kväll snart eller!!!?

längtar som en gnu på savannen som inte fått vatten på en månad!!!

För imorgon är det MidsommarphesTen!!

Årets höjdpunkt för oss medietekniker!

Midsommarkäk! Sång! Nubbe! Dans runt stöng! En o annan öl...

Kommer bli stört!

LÄNGTAR!!!

Läre komma upp bilder efteråt ^^

kallt!

Idag var det äckligt kallt!! Eller ja min widget visade -7 grader, kanske inte så jättekallt men ja va inte beredd på de =P
Hade ställt in mig på en 9-19 dag i skolan idag men vi blev klara med labben tidigare så de va gytt!
Ikväll ska de allt bli basket.... inte varit med på tre veckor! rätt kasst. Första veckan va lite kass i halsen o andra veckan var ja helt kraftlös... o den tredje var bara slapp ^^Men kör på ikväll, ska bli skönt att kuta runt igen ;)

Inspirerad!

Kom nyss hem från en inspirationskväll för oss Medietekniker. Studenter från årskurs 4 och 5 visade upp diverse projekt som de gjort i senare kurser. Även om ja hade sett ett par sen innan så fanns det ett par nya också som var kul att få se. Det var t.ex riktigt trevligt att få se ett vektorfält agera in real time, Vektoranalys ftw!

Har även haft min sista laboration i Bildbehanding och Bildanalys aka BoB idag, det var en riktigt cool lab. Hade olika stora makaroner och även lite riskorn på en bild på 480x480 pixlar, bakgrunden var lite diffus med. Då skulle man med hjälp av diverse matlab-kod lokalisera alla makaronerna och riskornen och visa sen det i en svart-vit bild. Efter det så skulle man kunna räkna de olika föremålen samt sätta olika färger på dom. Alltså genom bara en bild så kan man mha av information i alla pixlar räkna föremål osv.... Matlab is the shit!

Julkalendern har börjat också! Men ja tror den suger som den gör alla år, Ja följer hellre Legionens Julkalender =D

RSS 2.0