iPhone 4 !!!

Trodde jag att jag skulle få tag i idag... Det började med att vara sådär lagomt taggad för att ställa mig i kön. Var lite väl optimistisk och trodde att det räckte att gå dit lite drygt en timme innan de öppnade... När jag kom fram så var det ca 30-35 pers som ståd utanför Domino och köade! Han som stod längst fram hade kommit dit vid 04.20 =P Men ja ställde mig i hopp om att det skulle gå undan... Men det gick ganska trögt och jag kunde bara köa en timme för sen var ja tvungen att dra till jobbet... När klockan började bli för mycket så var det typ 7 pers före mig i kön, och då var jag tvungen att kliva ur kön... Det sög!! Sen under jobbet så gick jag in i teliabutiken bredvid och hörde om de hade några kvar.. dyngslut, hade fått in ca 25st. Så det blev till att beställa en, så det är väl några veckors väntan för det är nog ett gäng som beställde på nätet i natt också. Men jaja det är egentligen ingen panik... Men det vore najs att ha en redan nu =) Jävligt dyr dock.

really??

Gurra och jag har tagit oss an en utmaning. Ett träningsprogram som ska hjälpa en att klara av att göra 100 armhävningar! Började första dagen idag. Faan vad det kommer bli tufft. Men ska fan ge allt jag har, kul grejj :)
Max: 31
Totalt: 108

bubbe reunion #1

I helgen kom mange o johas till Peking och det var såklart fest på schemat. Och det blev allt en sjuhelvetes jävla fest =D Grymt kul kväll igår! Premiärfest i gurras o sannas nya lägenhet, så sjukt najs! :) Varmt som aldrig förr men inget att göra åt. Kom en jävla regnskur också, tur att vi var inomhus då. Och på grund av regnet så blev inge utomhus-chill på Trappan utan det fick bli gammal hederligt röjj på övervåningen, inge fel de heller!
Tack fotografen Sanna för fina bilder :)
Jobbade också i helgen, både lördag och söndag. Fick ett lite dåligt besked tyvärr... Och det är att alla anställda blir tvungna att gå ner i timmar... och jag som bara har 16h i månaden kommer nu ha 12h, alltså gå ner från 4h om dan till 3... och det är inte så jäkla bra... Det kommer bli knapert då...

it feels good

Idag var det sol o bad på schemat! Drog ut till himpan och stekte. Så jävla mycket folk, mycket småbarn, usch... bara i vägen. Grymt varmt i poolen. Räknade med min fantastiska uppskattningsförmåga att det var 28,3 grader i vattnet. Helt sjukt skönt, fast det var nästan så det inte svalkade när man hade varit i ett tag... men de var lätt att hoppa i =) Var faktiskt i tre gånger totalt. Blir fan samma visa imorrn igen. Sola o bada, sola o bada =D Kändes grymt bra idag, kändes som att vara på riktig semester på nåt sätt. Efter solningen blev det en Sibyllaburgare med pelle, smaskigt! Efter det blev det gym med gurra o det var riktigt skönt. Efter det så var det dags för grillning hemma hos danne! O sen kom regnet. O jävlar vilken skur de kom. Trodde det bara skulle hålla på i nån minut... men minuterna blev fler. Hjälpte inte att ta skydd under en björk... Men maten blev allt klar, så vi gick in i allrummet för att käka. Blev ganska trevligt trots allt. Var bra att himlen fick sig en urtömning, Får gärna regna mer faktiskt... fast inte imorgon för då ska ja sola!

Och till helgen kommer 2 bubbar tillbaka! Mange o johan is back! Det ska firas med en sjuhelvetes jävla fest! Hoppas vädret håller i sig bara.. verkar lite osäkert fram emot helgen, men vi får se! Djungelklubben tror jag nog det blir. Har ju varit asnajs dom senaste två gångerna!

hem hem?

Lite sopntant sådär så åker ja hem hem imorgon, fast bara över dagen. Mammsen vill ju så gärna att vi grabbar kommer hem så. Har ändå inget för mig. Jobbade idag och igår, jobbade även helgen innan också. Men är nu ledig till på lördag! Najs! Ska allt hinna med att sola nån dag också. Var ett tag sen nu.

Fick även veta att Tele2 kommer sälja iPhone 4 sen! Vilket betyder att man kommer kunna köpa iPhone 4 på Teknikmagasinet vilket kanske innebär att personalen får en schysst deal på den =D=D DÅ jääävlar hihihi!

vaaarmt

Jag förstår inte hur det kan vara så varmt! Var runt 25 grader ute nu när ja gick hem. Och minst lika varmt inne... Fläkten står o blåser mig i nyllet med full fart. Kan inte vara här inne utan den tror ja.
Grattis Spanien till guldet!

fuck it

fuck everything.

g33ken i mig

Är så grymt sugen på nya iPhone. Största anledningen är nog den grymma skärmen och den mycket förbättrade kameran. Den är "bara" fem megapixel men det räcker gått o väl, den spöar ändå konkurrenterna som har 8 megapixlar i sina kameror. Bättre teknik bakom linsen är det som gör de bättre. Bättre teknik till att få mer ljus till linsen. Alla vet att det inte är antalet pixlar som gör en bra bild. Så det har de verkligen lyckats med. Kolla den här guiden så får ni se fina resultat:
http://www.idg.se/2.1085/1.330565/macworlds-stora-test-av-iphone-4
Sen att kunna filma i HD är mycket trevligt. Läre ta rätt bra med plats på minnet så de får nog bli en 32GB modell :) Hoppas kunna få lite för min kära 3Gs också. Alla bud är välkomna, den blir till salu förr eller senare :) Den är absolut toppskick, inte ens repor på baksidan.

happ

ja hade tydligen inget på hjärtat..

RSS 2.0