Avatar 3D !!!

Äntligen! ÄNTLIGEN har jag fått se den! i 3D också! Min första biofilm i 3D. Och var det coolt? Så in i helvete! Kan inte gå tillbaka till vanlig film nu ju =P
Vilken jävla värld Cameron har byggt upp.... helt ofattbart egentligen... Kan inte förstå hur man lyckas göra en så vacker film som Avatar. Jag är helt tagen...
Neytiri är het :)

Medieteknikdagarna!

Under onsdagen och torsdagen var årets MTD. Då vi medietekniker ska bli inspirerade av allt där ute som finns att arbeta med. Folk från DICE, IKEA, Framstore, Fido med flera var där och pratade. Vi fick se arbete bakom James Camerons AVATAR, vilket var skapligt coolt, K4 var överfullt :) Sen var det workshop också där ännu fler företag hade utställningar o där man kunde gå o prata om eventuella jobbansökningar eller om man bara var nyfiken på vad de gör. Fräckaste worskshopen var nog det virtuella obduktionsbordet, som har utvecklats just här i Norrköping!

Och varje år så avslutas MTD med det oerhört fina MTD-Sittningen. Första gången jag var på den och det ångrar jag lite nu. Var lite osäker till en början, kommer sitta med föreläsare o va ska man säga till dom liksom =P Men fan vad trevligt det, ja tror Gurra och jag hade som bästa platserna typ. Satte bredvid Carter Emmart (som ligger bakom Haydenplanetariet som jag skrivit om förut här, se videon ovanför) och sen en kvinna från Swiss som också var jättetrevlig. Jättegod mat bjöds det på också, förjävla god faktiskt. Längesen man åt nåt så gott. Sen bjöds det på sånger av alla de slag. Ett fantastiskt framförande av Victor, Marcus och Kristina, vilket jäkla låt. Hoppas ni spelar in den eller nåt, den måste få upplevas igen! Sen bjöd SKÖN på körsång, alltid lika trevligt med =) Kort o gott, en fantastisk avslutning på MTD. Tack!

Arbetsintervju

Jag har varit på min första arbetsintervju =) Ja har sökt på lite olika ställen och där bl.a på Teknikmagasinet. Så i början av veckan ringde de till mig och ville träffa mig. Var där igår och pratade med rekryteringsansvarig och även chefen för affären som finns i Spiralen. Snackade om tamefan allt! Ja drog mitt livs historia typ. Berätta om vart ja kom ifrån och vad jag gjort fram tills nu, sen lite om mina starka och svaga sidor. Sen fick jag även försöka sälja min iPhone till henne,  jag tror allt hon blev sugen =) Det verkade som de gillade mig. Chefen hade inga frågor till mig när intervjun var slut utan han var nöjd. Så jag hoppas att det blir nåt. Ska ange mina referenser o sen kanske det blir en provanställning. Jag kanske har ett jobb till sommaren/hösten :)

Dance 'til You're Dead !!!

Igår var det ett event på Trappan som jag längtat länge på, Dance 'til you're dead. Och som namnet säger så dansades det som aldrig förr. Helt sjukt bra musik hela kvällen! Bara massa trance, dance, house osv! många olika DJs som spelade och de hade en timme var att spela det de ville. Det var så jävla grymt! Hoppas det kommer fler kvällar som den för det kan ha varit den bästa kvällen nånsin på Trappan för min del.

Hade också besök av Offe och Jocke under helgen. De fick besöka Trappan för första gången och jag tror nog de tyckte det var najs =D Riktigt trevligt var det!

Sickest song ever! Jochen Miller – Brace Yourself - Original Mix

tankar...

Va ett tag sen nu... o saken är väl den att ja inte haft något speciellt att dela med mig av. Men lite saker har väl hänt ändå.
Projektet är avklarat! Rapporten är inlämnad och det känns riktigt najs! LaTeX är grymt, ska skriva alla mina rapporter i det framöver. På onsdag ska jag försöka att ta java-tentan... vilket jag borde ha gjort vid det här laget men det har aldrig blivit att jag pluggat nåt till den o därav aldrig lärt mig någe mer. Men jag ger det en chans igen.

Sen har jag ju tänkt att ta ett studieuppehåll efter sommaren. Jag känner att jag behöver ta igen gamla kurser som jag missat och sen har jag inte tillräckligt med högskolepoäng för att bli uppflyttad till fyran. Visst man kan ändå plugga fjärde året men man får ett specialbyggt schema där det blandas med nya och gamla kurser. Sen är gränsen för att få studiebidrag en bit bort.. osäker på om jag kommer klara den.. så därför har jag bestämt att ta ett break, vilket jag ser fram emot. Och därför så måste jag nu söka jobb... men finns det några jobb? De vetefan, känns som man är lite sent ute.. Fast jag vill egentligen inte ha nåt direkt sommarjobb utan det är till hösten och våren som jag vill jobba. Jag har ju ingen hyra under sommaren så då kommer det att gå åt betydligt mindre pengar, då vill jag bara leva. Chilla i folkparken, spela frisbeegolf, grilla... fa-an vad jag längtar!

Nåt mer som jag längtar efter är kärlek... det var längesen nu... Känns så jävla tomt... usch. Vill ha myskvällar, filmkvällar, middagskvällar. Ligga på en filt i parken.. och bara vara. Gå å köpa en glass o sitta i solen, du ligger i min famn... Visst låter det najs? tycker jag med....

Timoteij – Kom

Time goes on

I helgen var det Karateklubben XL på Trappan. Mycket folk, det var najs, nästan lika mycket som det var på Vinterkravallen. Och nu till helgen så är det Vårkravallen! Det tar aldrig slut... Eller jo efter det.. för då är det tenta-p... Som tur har jag "bara" två tentor denna period (en ordinarie och en omtenta), Kompression av ljud och bild samt Transformteori... Har inte pluggat särskilt mycket på nån av dom så det blir att sätta igång nu. Sitter just nu och läser en sammanfattning av kompressionskursen som någon flitig student har knåpat ihop. Usch för att skriva upp en sån men ja tackar ändå för den =)

Spelade även LaserDome med Naffi-gänget innan festen. Jag var Fantomen och ägde =D mohahaha


Idag hade gurra och jag vår presentation av vår Idé i Entreprenörskunskapskursen (najs ord) och vi fick flest röster (vi använde mentometerknappar =D) i kategorin Bästa Idé! Det var riktigt kul, kom lite som en chock hehe. Så vår idé stannar kvar medan hälften av idéerna försvann, fick med johan o mange i vår grupp nu med, samma grupp som vi är i Modelleringsprojektet. Men vi funkar bra ihop så de ska nog gå bra den här gången med.

RSS 2.0