Onsdag 28 november

Trodde det skulle bli lite sovmorgon idag.. men de vart de ju inte, fick ge mig upp till åtta och räkna matte, redovisning imorrn igen... men ja försov mig lite så ja kom tjugo över men det var lugnt var ingen lektion så =) kom nyss hem från träning.. skönt! snart klar med min utvärdering av hemsida.. riktigt dålig sida hittade jag hehe så det finns ju grejjer att ta upp =) www.ljudia.se för den som är nyfiken =)

Söndag 25 november

Söndag, slappardag som fan.. gick upp vid 13.. kände ingen anledning att gå upp hehe =) gick o tränade iaf vid 16, var gött! skönt att man känner nu att man vill iväg o köra =) lagade lite mat vid 19 också, gott med köttbullar =) ja det var min söndag, 

Lördag 24 november

Jaha idag (fredag) var det videoproduktion / programmering som gällde... Har väl kommit en bit på båda men det är allt en hel del kvar.. var väl kvar i skolan till 20.40 ungefär, sen gick vi o käkade pizza!

Köpte mig en gitarr idag.. och inte vilket gitarr som helst! =P hehe en Guitar Hero gitarr :P var grymt coolt, lirade till 01.00 ungefär =) lirad eigenom hela spelet på Easy.. blir att gå upp på medium nästa gång =) Grymt spel =)
image17

Onsdag 21 November

Onsdag.. halva veckan har gått, göööött! fan va det går fort.. helt sjukt! Hinner ju inte med... Matte för hela slanten idag.. jävla tempo hinner ju inte smälta nåt... men men! Var o tränade förut med.. gött gött!... tror ja ska skaffa mig en shuffle imorrn, den andra är lite för stor att ha med sig, lätt att den ramlar ur fickan när man tränar också, shufflen kan man ju bara knäppa fast i kragen eller vart man nu behagar =) 

jajja inte så mycket mer att säga.... life goes on...

Tisdag 20 november

Tisdag, veckan har startat igen... Den här veckan började vi med vårat projekt vi ska göra i Elektronisk publicering.. alltså en hemsida som behandlar XHTML, CSS, Javascript, PHP, och SQL... är ju en hel del för att vara första gången ja ska göra en riktig websida liksom.. fast vi jobbar i grupper om 4 pers  så det känns skönt för då kan man lära av dom andra med =) men det ska bli rätt så kul känner jag.. inte som vilket projekt som helst med en massa rapporter o grejjer utan nu är det bara o göra en fungerande korrekt sida =)

Lördag 17 november

Skönt med helg, fick sova ut lite.. var lagom trött i fredas.. fick nämligen tvättid på fredagsmorgonen.. 01-07!!! Nån fikus snodde min tvättid på tordagskvällen 22-01.. var ju lite tungt då, blev klar runt 04 på fredag morgon, sen började jag 08.15 så det vart lite segt den dan =P men det vart en bra dag iaf, var och kollade på Saw 4 på kvällen med Johan, den var nog den råaste Sawfilmen hittills fast kanske inte den bästa... Men det kommer ju komma fler det är ja övertygad om, det kan inte ta slut där så... det som är grymt med dom filmerna är att de håller ihop som en enda lång story, alla delar har nåt med de andra att göra, vilket gör att man ibland blir grymt förvirrad, som ja blev nu efter fyran, vart väldigt mycket att hålla reda på.. men bra det var den, kan ge den 7/10 (inte imdb skalan =P) i betyg typ..

var o tränade idag med, var skönt! Skönt att komma igång igen.. är så jobbigt att bara gå och träna lite då och då, då blir man aldrig peppad att gå dit... men om man börjar gå flera ggr i veckan så blir man rätt fort beroende =) gött de!

Har tänkt lite... och jag har kommit fram till att jag har egentligen inga problem... liksom vad skulle kunna vara dåligt?
1.Pluggar till civilingenjör, fick en chans att skaffa mig en riktigt bra utbildning som ja förhoppnings får hjälp av när ja ska jobba...så det hänger ju bara på mig hur duktig jag vill bli liksom... ska vara ärlig.. jag har aldrig varit en riktig pluggis, har gjort det jag behövt sen var det bra typ... det räcker inte nu. Liksom jag läser ju precis det som jag vill hålla på med i framtiden, den här kursen är det närmaste man kan komma mitt intresse... ja har fått en chans, nu är det bara att ta vara på den.. väntar fortfarande lite på mitt WakeUp-call så att säga...
2. Har en grym klass med massor av polare, tja är ju polare med alla faktiskt =) gick jävligt fort att komma in i kretsen.. gick nog fortare än lumpen vilket är ganska bra gjort...
hehe ja det var väl det =P det är ju inte så jättemånga saker som pågår i livet just nu, det är ju bara skolan i princip, blir ju 8-17 nästan varje dag så det blir inte tid till så mycket annat, förutom att träna då...

ja nu har ja tömt skallen på tankar =P

image16

Tisdag 13 november

wooops nu var det längesen =) Ja vad har hänt? Inte så jättemycket spännande. Första mattekursen är avklarad nu iaf, skönt... har iofs en svårare kurs nu, linjär algebra, rätt så bitig, svårt att ta åt sig allt =) men det blir ju inte lättare så det är bara att kämpa på! har börjat en annan programmeringskurs med, Elektronisk Publicering, lära sig HTML, XHTM, javascript, PHP och SQL, har kommit till PHP hehe =) bra mkt roligare än Ada kursen iaf som ja inte lyckades lära mig och som ja ska tenta om nästa år... men det tar ja hand om när det är aktuellt.
Sen har ett filmprojekt på gång också haha! Tror ingen har gjort en liknande filmidé förut, ganska så extremt!! Men de säger ja inte nu mohahaha!  har köpt en skrivare nu med, tror inte ja sagt det! Är bra att så man slipper dra till skolan så fort man måste skriva ut nåt, en för 700 som printar schyssta foton också =) klart dugbar! kan skriva ut på skivor med, rätt fräckt höhö.. Köpte även Mac OSX 10.5 Leopard (nya Mac operativsystemet för du som inte kan nåt)......... (nööööörd!!) =D de har vi ju fått höra på våra föreläsningar nu att vi ska bli nördar =P jag är det ju redan så det skrämmer mig inte hahahahahaha!!!!

     

Skolan är kanon, Mario äger och ja har träningsvärk, Livet leker =D

RSS 2.0