Tailor made

Idag kom min skjorta som jag "sytt ihop" helt själv. Och med sytt ihop menar jag att jag valt hur den ska se ut precis på centimetern. Knappar och kragar o alltihop är valt precis som jag velat, alltså skräddarsytt. Armarna kanske blev något långa, 1-2cm för lång kanske..( nåt att växa i ^^) men ja tror det ska gå bra ändå. Tyget för riktigt mysigt också, kändes vara av bra kvalié, så det blir nog mer köp.
~~~~
~~~~

vem fan bryr sig??

Äntligen finns The Beatles på iTunes Store. Aldrig har de funnits i digitala kopior förrän nu... Ja men vem fan bryr sig!? Hela världen stannade upp under de senaste 24 timmarna efter att Apple bytt bild på hela startsidan om att något kommer visas upp som vi aldrig kommer att glömma. Okej trevligt att de nu finns att få tag i. Men var de tvungna att hypa det så jävligt, varför inte bara en annons i iTunes Store. Inte direkt så de kommer tjäna storkovan på de... Folket som lyssnade på Beatles när de var yngre än ju pensionärer nu typ, och de hänger knappast på iTunes Store. Men kommer säkert funka i USA där folk fortfarande köper mycket musik, här skaffar man det ju oftast på andra vägar ^^. Blöö hade hoppats på något riktigt najs, typ iOS 4.2 eller cloud-based iTunes eller annat smaskigt. Dåligt Apple... dåligt... när ni vet hur tokiga folk (jag) blir så fort något på är gång.
¨¨¨¨

tips

dagens tips består av två saker, båda sakerna har jag i min iPhone men de e skitsamma (eller inte! ;) ) . Den första är min brors app som har hittat ut till App Store, ta gärna en titt på den, en enkel och smidig tränings-app för intervallsträning.
~~~~
http://itunes.apple.com/se/app/tabata/id401722881?mt=8.
~~~~
Den andra är Deadmau5s' nya singel, "Right This Second", en tung jävel som påminner lite om FML (Fuck My Life). Ska bli grymt med hans nya album, it's gonna kick ass!
~~~
http://itunes.apple.com/se/album/right-this-second-single/id400446132

just stuff

#1: Jobb
Nästan över en månad sen förra inlägget, har varit slaapp! Jobbet har rullat på, jobbar för tillfället varje helg. Varannan helg är jag ute i Ingelsta och varannan ute i Hageby. Det är ganska skönt med lite omväxling. Det jobbiga är att lära sig att hitta i båda butikerna för ingenting ligger egentligen på samma ställe, men de går. Jag kommer nog också gå upp en hel del i arbetstid från och med den här veckan. En arbetskamrat har fått ny tjänst i Linköping så vi andra kommer flytta upp ett steg så att säga. Så jag kommer nog jobba typ dubbelt så mycket som jag gör nu. Vilket är dyngbra. För de timmarna jag jobbar nu så kommer jag upp i en summa som är något lägre än vad jag fick från CSN. Vilket jag säkert kommer klara mig på men jag kommer inte direkt kunna lägga undan något varje månad... Det kanske jag kommer kunna göra nu =) Eller så blir det så att bara för att man har lite mer pengar i slutet i månaden så har man mer utgifter =P Men ja ska allt försöka lägga undan lite. Det här arbetsschemat är det tänkt att jag ska ha resten av året och nu till våren, eller ja fram till att jag börjar skolan på riktigt igen (augusti 2011? ^^). Sen efter det har vi rekryterat en ny som antagligen kommer ta den tiden och jag går tillbaka till mina helger, för jag vill verkligen fortsätta jobba även sen när jag börjat plugga igen. Varannan helg vore guld att fortsätta med... Men ja måste fan höra av mig till försäkringskassan och säga att jag kommer tjäna lite mer pengar än vad jag gör nu, så ja kan nog glömma bostadsbidraget framöver. Men det är ingen fara. Hade plats 65 i telefonkön, inte bara jag som behöver hjälp tydligen, fast kanske bara jag som vill säga upp mitt =P
~~~~
#2 Spel:
Köpa-nya-spel-som-kommer-nu-i-höst-suget går mot ett fantastiskt jättetal! Medal of Honor körde jag igenom på några kvällar, rätt okej kampanj men inget som var något nytt och speciellt. Lite svårt att göra nåt som kan ses som bättre än BF Bad Company 2 eller Modern Warfare 2, men ett okej spel var det igen, men inte mer. Förbokade precis Call of Duty: Black Ops också. Förra årets eftermiddagsnöje var ju Modern Warfare 2 som jag spelade slaviskt ett tag. Att nå maxRank 70 tog väl runt 17-20h online tror jag. Lite för snabbt enligt mig, jag tappade suget efter att ha låst upp allt liksom.. Fanns egentligen inte mer att göra. Sen kom Bad Company 2! En helt annan typ av krigsföring där det är mycket teamplay istället för "King of the hill"-känslan i MW1/2. Och massor av fordon och enorma kartor. Mycket roligare onlinedel enligt mig och det tar mycket längre tid att nå maxlevel också. Men nu är det som sagt dags för Black Ops, blir nog skoj tror jag. Sen till våren kommer det massa andra spel som kommer bli gryyyymt! Men det är då det.
~~~~
#4 iPad:
Jag är grymt nöjd med min iPhone 4. Den gör hela mitt liv enklare på alla sätt och vis. Men suget efter en iPad är så stort just nu =P Den kommer göra livet mycket enklare igen, fast på en större skärm. Många frågar vad fan man ska med en jävla iPad till. Det bästa svaret är allt! Kan typ göra allt med den. Orkar inte ta upp exempel nu. Hoppas att den antingen kommer nu innan jul eller så kommer den i vår. Hur som helst så kommer jag stå i kön för den :)

RSS 2.0