Tisdag 14 augusti

vaknade 06.30 idag, dags för den första skoldagen!! var rätt så pirrigt på morgonen.. hur skulle dagen utveckla sig? hade ingen aning.
Men sen kom vi in vid 8.00 och käkade frukost, började snacka med en kille, David som ja hängde med ett tag, fast sen på uppropet visade det sig att vi inte hamnade i samma klass. Min klass är MT 1b =D var en massa goa killar verkar det som, kommer nog bli bra! sen käkade vi lunch och efter det presenterade sig Fadderierna och Festerierna, Legionen äger ;) Efter det gick vi tillbaka till skolan och hade en föreläsning som var läskig... kom in en gubbe som började att räkna på sannolikhet med oss, kände igen det från gymnasiet men hade glömt en hel del.. grymt tempo hade han med o vi ba va fan blir de :P, sen sa han att vi skulle göra dom sista två uppgifterna medan han skulle prata med någon utanför... så började hela klassen diskutera hur man löste uppgiften och alla var förvirrade.. sen kommer faddrarna in och undrar vad vi gör för nåt.. - vi har fått en uppgift vi skulle räkna ut men vi kan fan inte lösa det här!
- okej, men det här i början ska ni inte ta så seriöst på... för det här är typ ett practical joke!...... o fy fan vilken lättnad det blev hahaha! Kunde ju fan inte börja med så svåra grejjer första dan hehe, okej om nåra veckor men :P
Sen efter det var det lekar i parken vilket var riktigt kul, fick korv med bröd också hihi!

Så helt klart en bra start på terminen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0