plugg ändå

Känns rätt gött med ett break från skolan än så länge. Men imorgon bär det ändå iväg till lite föreläsningar, kanske tom tre stycken.
Kändes jävligt tungt nu när TM i Linköping frågade om jag kunde hoppa in o jobba lite imorgon... dels är jag ju lite förkyld och rösten är inte helt med mig, speciellt på förmiddagen... Första gången jag tackat nej till ett arbetstillfälle sen jag började... Så det är väl ganska lugnt egentligen... Kändes dock som man svek dom på nåt sätt... Men vadå man kan ju ha förhinder liksom.. Hoppas de hör av sig nästa gång det krisar, då är jag förhoppningsvis helt frisk ocksåå!

Nolle-P-viruset slår till igen!

Det kom väl inte som en chock direkt, men trodde ändå att jag skulle klara mig den här gången. Förra året var det jättemånga faddrar och nollan som blev sjuka under Nolle-P, iår är inget undantag. Misstänker att det var efter München Hoben som jag blev smittad då flera stycken sjuknade in då. Men det är allt bara en lätt förkylning och idag känns det faktiskt riktigt bra. Det var såklart risigt imorse så får se hur det känns imorrn. Annars blir det o köpa Kan Jang o shotta, fan stört bra!
Såg en helvit gräsand förut. Hur cool som helst!

läskigt hur fort livet kan förändras...

Ibland får man sig en tankställare... Man tar allt för mycket för givet... I morgon kan det vara helt annorlunda..
Mormor mår inge bra. Det är nog första gången jag sagt det. Jag kan inte minnas någon annan gång när hon har mått dåligt. Har alltid varit den pigga medlemmen i släkten som nu på senare iår skaffat pojkvän o grejjer, 73 års ålder ska tilläggas, det är bra jobbat. Jag träffade dom för någon dryg månad sen och de såg ut som världens lyckligaste, aldrig sett Mormor så glad faktiskt. Det märktes att hon är lycklig.
Sen bara boom! Från ingenstans så förändras allting. Ligger nu och får massa behandlingar och blir svagare o svagare. Hoppas hon är tillräckligt stark för att ta sig igenom det. Skickade ett sms förut och tackade för pengen hon skickade som hon inte hade behövt och peppade henne att de här fixar hon :) Tur att hon har Stickan vid sin sida nu iaf som kan ta hand om henne.
Tänker på dig varje dag, de här fixar du :)
<3

thoughts

Försöker plugga... mer o mer kommer tillbaka till minnet, det som så länge varit tömt. Tur det är 11 dagar kvar till just den här tentan.. Men måste ändå öka takten!
Och nästa vecka börjar Nolle-P! Asnajs! Även om ja inte ska vara fadder i år så blir det skoj. Kul med nytt folk och roliga fester, ska väl försöka gå på det mesta, så länge det inte krockar med plugg, tentor och jobb. Har nu jobbat sex helger i rad, blir den sjunde imorgon, sen ytterligare två nästkommande, sen är det tillbaka till de vanliga schemat =P
Nästa helg kommer mamma o pappa på besök, lite av en tradition i slutet av augusti då Augustifesten är här i nkpg. Blir nog o käka på nån restaurang på kvällen, blir najs. Ska ju jobba då men bara några timmar på eftermiddagen (12-16) så de e lugnt. Ska dumpa av lite saker som de ska få ta med hem igen. Mitt gamla skrivbord som egentligen är ett matbord, vill ja inte längre ha här i hallen. Inget förråd här längre så fick ta upp det hit, men hade inte så mkt där nere så det går bra ändå.
Och jag väntar på min iPhone... Ja gjorde en liten tabbe och la upp min nuvarande på blocket. Det ringde första timmen och ja tänkte inte riktigt på att det kunde gå så snabbt, för ja kan inte sälja den nu för ja har ju inte ens fått reda på när min nya kommer =P Blev lite pinsamt när ja fick säga att ja inte kunde sälja den riktigt än ^^ Så ja tog bort annonsen igen =P Man kunde tydligen lägga upp den inom 20 dagar igen så då kanske det blir mer lagom. Nu vet jag iaf att det fanns intresse för priset jag satte, kanske går att få ännu mer för den.. hmmm...

woho!

dags att börja plugga omtentor, har längtat!

jobba

har jag gjort några helger nu... och när ja tittade tillbaka i kalendern så har jag jobbat hela 5 helger i rad, och ska jobba nu i helgen med, vilket blir då sjätte i rad... o inte nog med det så blir det ytterligare tre helger framöver. Så jag kommer jobba hela nio helger i rad :P stört ^^, har även blivit några vardagar här o där. Har nu jobbat i alla butiker i Linköping och Norrköping, vilket är fem olika. Blir lite lurigt att komma ihåg vart alla saker ligger i butiken. Nu till helgen blir det sista helgen i Ikanobutiken, iaf vad jag vet nu. Rätt kul där ute, bra mycket folk. Bra att få känna på lite rush för vad som komma skall.. julhandeln =S

boooored!

Idag har jag haft sjuuukt långtråkigt! Vaknade vid 8 helt av mig själv.. o kunde inte somna om, seeeegt! Bokade tvättid klockan tio så fick ju det gjort iaf. Diskat har ja gjort med. O lite armhävningar, påbörjat vecka 4 nu..
Försökte ta en bild på mig själv förut men de faila så det fick bli en bild på bubben ist, han e alltid lika snygg :D

RSS 2.0