Karate!!

Ikväll så smäller det!
Karateklubben!!!

33-20≠7...

Nu är det fredag, gytt!
Har fixat ett förråd nu, ska ställa ner alla jävla kartonger o skit som jag har här uppe, ska bli trevligare här uppe. Men jag kommer fortfarande inte in i rummet för min blipp funkar inte, blinkar rött när jag försöker... Jävligt skumt, ska testa med den andra nu med, vill ner med grejjerna. Vill mysa till det med mer ljus o sånt nu när mörkret kommer =)
~~
Skrev dugga i Analys 3 idag med. Kände mig ganska så bra förberedd. Robbish och jag har pluggat riktigt bra inför den. Men de kvittar fan hur jävla väl man vet hur man ska göra på uppgifterna när man alltid ska slarva på någon liten jävla del. som att 33-20 = 7... vilket jag kontrollerade en extra gång... Och det är ju inte alls rätt. Hoppas det bara blir något poängs avdrag, annars är uppgiften rätt ^^ Hoppas att det ger fyra bonus till tentan iaf, det är fyra mer än förra gången =).
~~
Har värsta avtalet med Robert iaf som står sig kvar :)

Ny soffa!

Nu är soffan utbytt! Den nya passar in mycket bättre i rummet, matchar skrivbordet, teven osv. Och skönare att sitta i också =)
Fast det var ganska tungt att bära hem den. Mange o jag bar den från Smedjegatan till Dalkarlen.. vilket är en ganska bra bit för att bära en soffa =P Vi stannade ett par ggr för att vila, en gång vid märkesbacken, satte oss ner o chillade några minuter ^^ Sen skulle den upp i rummet med. Fick först slita ut den gamla soffan, som nu för övrigt står ute i korridoren =P, och sen flytta på hyllan för att den ska få plats... Och det var preciiiiiis den fick plats! Pulsen blev skyhög när vi började passa in den och att vi insåg att det skulle bli ganska tight. O jävlar va tight det blev :P Den passar precis in på håret, alltså den får exakt plats! Skaplig lättnad! =)


Ikväll smäller de!

Ikväll smäller de!
Grymt basketsugen blev jag nu. Prova-på-dagar med Naffi nu så hoppas det är en del folk. Man får vara med o testa på gratis, fast jag var ju med i styrelsen förra året så det är ju inget som rör mig egentligen! Hoppas bara jag är tillräckligt frisk. Känner mig inge sjuk men ibland kan det komma en hosta då och då. Får börja ganska lugnt.. Tror inte jag kommer orka så mycket heller då min kondition läre inte vara på topp =P
~~~
Lite bilder
~~~
Snygga gänget
Ett-klicks-redigering av bild jag tog häromdagen
Min fina middag idag
Sjukt osammanhängande inlägg

Many Good News

~1~
Mormor mår bättre =) har fått vila upp sig efter behandlingarna nu, är några stycken kvar men känns skönt ändå att hon mår bättre för tillfället :) Tänker på dig!
~~2~~
Johan, chefen på TM i Ingelsta ringde mig idag. Den andra Johan som jobbar där ute ska tydligen sluta så han frågade mig om ja ville ta hans helgpass! Då kommer jag få jobba i princip varje helg. Ojämna i Ingelsta och jämna i Hageby, eller om de var tvärtom. Men det får bli så, jag behöver verkligen tiderna, får blir lite mer vita helger istället, vilket bara är bra =P.
~~~3~~~
Kändes skönt att vara på föreläsningar igen. Men kände även att det kommer nog bli tufft med både analys 3 och matstat samtidigt.. plus lite reglerteknik... Mest fokus på de första två helt klart.
~~~~4~~~~
Apple event idag. iOS 4.1 blir gytt! Sen ska jag ha en Apple TV sen när den kommer till Sverige, hihi!
~~~~~5~~~~~
Stört vacker himmel ikväll i regnet.

RSS 2.0