Next Generation

För två år sen så satt jag o lyssnade på en kille under Medieteknikdagarna som pratade om en musiktjänst som han varit med och utvecklat. Han var gammal medietekniker så man blev rätt imponerad. Tjänsten kallades för Spotify. Demonstrationen han visade upp imponerade stort, där man kunde skicka låtar och spellistor till varandra via msn och dyligt, fucking awesome! Och gratis! En revolution helt klart...

Idag kom den största uppdateringen sen lanseringen hösten 2008.  Social uppdatering som heter duga. Nu kan man synka sina vänner från Facebook och se alla deras listor och deras mest populära låtar. Mycket trevligt. Sen Local Library är lika bra som det låter. In med all musik du har på datorn i Spotify. Tveksamt om jag kommer öppna iTunes igen, bara då jag behöver synka iPhonen typ.

Det här är grymt... riktigt grymt...


Skolångest...

usch... :/

Good news

Fick samtal igår av Erik, chefen på Teknikmagasinet i Spiralen. Han tackade ännu en gång för provdagen och sa att det finns en tjänst öppen om jag vill ha den. Det blir då i den nyöppnade affären i Nya Hageby Köpcentrum =D Jag sa självklart ja och han blev nöjd över det. Sen så skulle Kalle höra av sig senare under dagen, alltså chefen för den i Hageby. Så jag ska redan dit imorgon för att bli inskolad i kassasystemet, antar att det är samma som det var i Spiralen så ja kan ju redan lite :) Själva öppningen av köpcentret är nästa vecka så då ville han att jag också skulle vara där några dagar... Det blir dock lite svårare då jag fortfarande har saker varje dag på schemet. Men ska se om det kanske var en dag som ja skulle kunna vara där iaf. Fan najs att komma igång redan nu ändå. Känns väldigt skönt nu att jag fått ett jobb. Om jag inte hade fått något så vet jag inte hur det hade blivit faktiskt... Vill inte riktigt tänka på det. Men det behöver ja ju inte nu! Hoppas på bra personalrabatter mohahaha!

Comment please!

Provjobb

Så var 8 timmar på Teknikmagasinet avklarat =D Det var riktigt kul och chefen tyckte att jag jobbade på riktigt bra. Om det var något jag kunde jobba lite på så var det att ta kontakt med kunden snabbare, vilket man såklart kommer in i. Sålde luftgevär, rubiks-kubar, iPhonefodral o massa andra grejjer =P Det tog ett tag innan jag vänjde mig vid kassasystemet då det var helt annorlunda jämfört med Coop som jag varit van vid. Men man vänjer sig vid allt till slut och i slutet av dagen så klarade jag av att ta betalt av kunder med både kort och kontant utan någon handledning, vilket kändes bra bara efter några timmar =) Så nu är det bara o vänta till nästa vecka då det ska tas beslut om vem/vilka som ska anställas... please let it be me!

Please leave a comment :)

Helg!

Har pluggat hela veckan till MoStentan.. så sjukt otaggad på den... Men har haft gott om tid att plugga till en omtenta för en gångs skull... Har jag varit jätteeffektiv? Kan alltid bli bättre brukar jag säga. Men iaf igår så tog jag påsklov för en dag och pluggade inte utan chillade. Gick och gymmade, så jävla skönt var det. Fin träningsvärk idag, Gilla! Sen var tänkt att vi skulle ha en chillkväll vi grabbar med några pilsner... men så blev inte riktigt fallet utan de blev bara jag och Gurra och sen hörde vi av fler o fler folk att de skulle till Karateklubben på Trappan (öppet för alla och kostar 120:- :S) och jag blev jävligt sugen. Eller ja va sugen redan innan man hade typ ställt in mig på att inte gå ut. Men blev till slut övertalad ^^. Och jag ångrar det inte för det blev en riktigt kul kväll. Bra musik, härligt folk och massa folk som man inte kände igen. Kände fan inte en jävel så det var riktigt kul att se så mycket annat folk.

Söndagen blev en minst sagt ineffektiv historia. Har inte gjort något vettigt. Har läst lite i Teknikmagasinetkatalogen, måste kunna hitta lite i den till på onsdag :). Sen vid 13-tiden så fick jag ett samtal från nåt mobilnummer jag inte hade inlagt. Då var det Mormor =) Hon och hennes pojkvän var i Norrköping och ville ta en fika. Var mycket trevligt. Kul att få se Mormor, var senast i somras vi sågs. Och hennes nya kille "Stickan" är riktigt skön. De passar kanon ihop. Man kan tydligen hitta kärleken vid 72 års ålder, vilket känns tryggt =P Det fick mig att känna att livet har fanimej bara börjat :)
Smått kär i Edward Mayas nya låt. Liknar Steroe Love rätt mycket och det är ett sånt härligt flow i den. åååh <3<3<3

Macky 2009

Lite olika bilder på mig under 2009.. inga större förändringar må jag säga men ja bjuder på dom :)

RSS 2.0