Nytt år, ny hemsida

Det är dags att säga adjö till blogg.se. Det funkar inte särskilt bra. Det är omständigt att ladda upp bilder och radbrytningen funkar inte i Safari av nån jävla anledning, kan vara så att jag har fuckat upp koden nånstans och jag har varken ork eller lust att felsöka, kommer antagligen inte lyckas hitta det heller ^^
Så ja ger mig in i Wordpress, vilket är the shit. Kan konfigurera hur jag vill, även om ja inte kan göra så mycket på egen hand så finns det massa teman man kan fixa till lite som man vill utan att skriva en rad kod.
Så ny sida! hädanefter är du välkommen att kika in på http://www.macky.se/. Sidan består inte bara av en blogg utan det är tänkt att ja ska sy ihop nån typ av portfolio nån gång. När det nu blir.

Jobbigt och nördigt

Jobba: Den här veckan var det tänkt att jobba mån, ons, lörd och sön. Men det blev visst mån, tis, ons, tors, fre, lör och sön =P. Det är bäst att ta chansen när man får den. Lika bra att jobba så mycket som möjligt nu innan skolan drar igång igen.

Nördigt: CES 2011 börjar idag! Massa massa prylar som visas för första gången. Massvis med nya tablets är på väg, massa mobiler, kameror, datorer, TV-apparater osv osv.
Men vid sidan av CES så var ju Apple såklart smarta och lanserade Mac App Store idag. Alltså samma sorta digitala butik som finns i iPhone och iPad fast nu på Macintoshdatorer. Runt 1000 appar finns från start däribland Apples egna program från iWork och iLife. Även succéer från vanliga App Store såsom Angry Birds och Flight Control finns nu på Mac. Helt awesome =D hoppas på massa roliga gratisprogram. Med tanke på vilken succé App Store har gjort iApparaterna är det bara o vänta o se hur det blir på den stora Macplattformen. Såg ett visst spel "Chopper 2" som spelas på Macen men man kan ha sin iPhone/iPod Touch/iPad som kontroll =D=D=D Kommer nog komma massa spel som utnyttjar detta! "Dregel"

RSS 2.0