Lördag 11 augusti

Då har man flyttat då, bor själv för första gången i livet.... lite läskigt faktiskt.. får hoppas att det kommer gå bra, bara skolan kommer igång så tror ja det kommer gå bra, få träffa lite nytt folk, eller massa nytt folk kanske :P måste lära känna folk annars kommer det inte gå, kan inte gå runt här ensam liksom =P men det kommer så småningom!

Sitter nu i mitt korridorsrum på 17 kvadratmeter, hemtrevligt har det blivit, tack vare mamma hehe! har ett skrivbord, en liten och en stor hylla, ett litet matbord, en fet säng :D, mikro, vattenkokare, brödrost, vad mer behöver man??? haha kommer nog klara mig! man får ge det nån vecka eller två så man kommer in i det..

Men ja saknar dom där hemma asså... redan efter första dan, men som tur är finns det ju telefon o intörnet ;) världens två bästa uppfinningar =) vad vore världen utan dom =P

Börjar skolan på tisdag 8.00 med en liten fika innan uppropet sen är det full fart i två veckor med typ bara matematik, tur att man tycker det är kul med matte då =P har glömt en hel del sen trean men ja tror att man kommer in i det rätt fort för man har ju gjort det en gång å då sitter det ju nånstans i skallen =)=)

Love you all, you know who you are ;)

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0