Tisdag 23 oktober

Oj vilken fredag det var! Klockren fest hemma hos offe sen bar det iväg mot Statt där Markoolio skulle rocka på! Vart lite shottar av alla möjliga slag, kanske en o annan för mycket =P Sen på statt var det lite mer städat, tror det var rätt mycket folk fast det har varit mer =) träffade ju brorsan " stammisen" iaf =D
image12

Torsdag 18 oktober

Weeeey lite planer att se fram emot nu =) var o hämtade min 50 cent ViP biljett förut hehe, han kommer till Norpan den 6 Dec, då ska man vara där o dunka =P har aldrig varit på nån sån slags konsert, kan nog bli grymt =P Sen blir det ju jävligt tufft med Dj Tiésto sista oktober med, han kommer till Otten, utsedd till världens bästa dj flertal gånger, ujujuj =) kommer nog komma myyycke folk då? =) sen är ju Otten skapligt stort så det ska bli jävligt kul! =D Sen hörde ja rykten om Magnus Uggla i December med, på Flygeln som ligger 100m härifrån hehe, kan man krypa hem sen =) Kul att ha lite att se fram emot=) Och imorrn drar man hem hem för att festa med gamla gänget, ska bli riktigt skoj =D Markoolio på statt, kanske blir lite drag vem vet, men det va dyrt, 190 spänn har ja aldrig betalat för statt hehe =P men men det är "chill" som ja börjat säga nuförtiden ;)


                                                      image11image10
  

Måndag 15 oktober

Jaha tentan var idag.. hoppas hoppas det räckte hela vägen! tycker fan ja kan tillräckligt.. gäller bara att man måste få 2 poäng på varje uppgift 1-5, så får man hjärnsläpp på en uppgift så är man rökt liksom, tufft som fan... hoppas hoppas!!!

Beställde biljetter till 50Cent idag, kungen kommer ju till Norrköping den 6e December! fan va grymt asså =)

Fredag 12 oktober

Då var det fredag igen! Fan vad veckorna går fort, helt otroligt! Känner nu att det är en förkylning som kommer smygande emot mig... börjar få lite ont i halsen och näsan börjar balla ur... Har en i klassen som har blivit genomförkyld... fan hoppas det går över, ska köpa tabletter imorrn som ja ska knapra på, blir nog bra de! Blir plugg för hela slanten i helgen, mattetenta på måndag!!! hoppas det går bra!

Vi fick våra overaller idag med =D blir att sy snart då =P eller så tar ja med den till morsan nästa helg hehe =P det ställer hon nog gärna upp på ;)

image8

Måndag 8 oktober

Wooops det här var inte igår.... dåligt markus, men men man har väl annat för sig... Är i skolan till 18-19 på kvällarna... Planerar ju så dåligt... vi hade liksom 5-6 veckor på oss att skriva den där synopsin, ändå så är det fan att man sitter sista dagen och inte är klar... varför kan man inte ha lite självdisciplin?? är så jävla dålig på att tvinga mig till att göra saker, det går bara inte. Vilket jag måste ändra på om ja ska slippa behöva stressa med allt... Matte och programmeringstentorna närmar sig med raska steg... får se hur mitt humör kommer vara efter den 15:e :P hoppas verkligen att matten kommer gå bra, blir riktigt glad om ja klarar den =) ska ja va ärlig så känns det som att ja iaf har en rimlig chans, är inte 100% säker på  att ja kommer klara det... men kanske till 70% :P men det får ja väl fan för för att ja sa nu :P Programmeringen kommer bli desto svårare, har inte riktigt kopplat det än... är måånga som inte klarar den första gången... men jag ska göra ett tappert försök iaf, men ja prioriterar matten först faktiskt, världen går inte under om ja inte skulle klara programmeringen, visst det skulle vara jävligt gött o klara den men ja tror inte ja kommer göra det som ja känner det nu, finns ju folk som har kvar tentor från ettan när de går i t.ex trean, men så långt ska inte ja gå hehe, har ja inte tänkt iaf :P Men som sagt matten kommer först sen gör ja så gott ja kan på programmeringen. =)

Ja va ska man säga. I miss you..

RSS 2.0