stört och fantastiskt!

Det är lördag, vilket betyder att igår var det MidsommarphesTen! Som alltid så var det stört som fan. Det började traditionsenligt med nationalsång och stämningen var på topp. Sen när alla satte sig så dröjde det inte många minuter innan maten kom in. Och lika lång tid fick man vänta innan maten flög tvärs över borden! Okej om de kastades en o annan kötbulle eller morotsbit... Men när det flyger sillbitar och potatis doppade i gräddfil så är de inte riktigt lika kul längre... Det spårade ur helt enkelt... Vi gömde oss under borden till slut =P. Men efter några lugnade ord från folk så lugnade det väl ner sig lite och folk började istället bli fullare. Det dröjde inte länge förrän allt folk var uppe o sprang o härjade, snubblade, dansade, brottades?, kramades, pussades o fan ja vet inte allt =P Då var det iaf samma gamla midsommarphesten och stämningen var på topp! Riktigt kul var de! Hänvisar till facebook för bilder o dyligt :)

När sen festen led mot sitt slut så var det dags att bege sig till nästa grej, Hugo! Men det var lite tidigt att gå dit direkt efter midsommarphesten så det letades mellanfest... som vi aldrig hittade... vi hjälpte istället folk som behövde gå hem o sova =)
Hugo var najs, det dansades o allt. En kul grej som hände var att när vi satt ute o chillade i en soffa så gick det förbi en tjej o la 7 kronor i min famn... kvällens WTF! Blev bra snopen men ja såg inte vem de var o såg inte vart hon tog vägen, så ja la ned det rätt fort, även om de va ett hett samtalsämne resten av kvällen..

Kvällen avrundades med ett besök på Max, var väldigt längesen man käkade ett MaxMål. Det satt bra fint!


När ja vaknade idag så var ja otroligt nog inte bakis... vilket är ganska skumt... glömde stänga av klockan så den ringde 08.30... inte kul... somnade om o vaknade igen vid halv tolv. Sen chillades det fram till 18 då jag gick med pelle o natalie o lyssnade på Julkonsert med SKÖN som är Studentkören i Norrköping. Helt fantastiskt var det! Dom var sjukt duktiga! Vilka röster en del hade, blev riktigt chockad. Och varierande sånger gjorde det riktigt underhållade, 5/5 toasters!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0