jadu..

Jobbade idag också. fjärde dagen i rad, blir bra med pengar sen =). Men fan vad dött det är där ute i Hageby vissa dagar... Kunde nästan räkna alla kunderna på fingrarna.. Får hoppas att något händer som drar folk, för såhär kan de nog inte fortsätta, är ju lite folk i alla affärer liksom...

Spelade frisbeegolf nu ikväll, och såklart så råkade jag kasta upp min driver på taket på ett dagis! Försökte hitta något väg att klättra upp på och vi skulle göra ett försök efter att vi spelat klart rundan. Men sen när vi kom dit så hade någon ungjävel varit där och tagit ner den! Så det blir att beställa en ny driver, blööö!

Om mindre än 24 timmar så är det dags för WWDC 2010! Apples "World Wide Developer Conference", där Mr Jobs kommer visa massa nytt från applevärlden. Det jag hoppas få svar på är när iPad kommer till Sverige. Vill även veta när iPhone OS4 kommer, hoppas att det kommer finnas för nedladdning efter morgondagen... Kanske en update till OSX 10.6.4 och kanske mer info om nästa OS, 10.7. Rykten om en ny Mac Mini cirkulerar också, vore också trevligt. Men mest av allt vill ja vet när iPad kommer... Kommer beställa så fort de går hihi.

Kommentarer
Postat av: karin

wöö, du är en riktigt applenörd ;) vad är det där iPhone OS4? Något jag behöver veta för att göra min bättre?

2010-06-06 @ 20:26:46
URL: http://peckisch.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Haha en dag som denna är det väl inte så konstigt att det inte är några människor inomhus ;P Alla glassar i solen såklart!

2010-06-06 @ 20:47:05
URL: http://nat0.se
Postat av: Macky

karin: ny uppdatering till operativsystemet i iPhone, det kommer innehålla Multitasking bl.a, alltså att man kan ha flera program igång samtidigt. det kommer komma som en update sen så du får allt reda på när det finns tillgängligt.



nathalie: jo det är iofs sant ^^

2010-06-06 @ 21:14:45
URL: http://marol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0