nu är de dags...

för vårtermin igen. Nya kurser ska påbörjas och däribland ett par valbara för nu får vi välja vad vi ska läsa =) Första periodens kurser är:
TEIO05 Grundläggande entreprenörskap och idékvalificering //Kul med något annat än bara matte o programmering
TNM085 Modelleringsprojekt // Säkert dyngsvårt
TSBK35 Kompression av ljud och bild // Säkert ännu svårare

Men det ska väl bli skönt att sätta igång igen. Har inte fixat några kursböcker än dock, lite tabbe kanske... Och inga block att skriva i heller. Måste införskaffas!

De här med valbara kurser är ju rätt najs. Man kan få en alldeles unik kompetens när man är klar sen. Men det är svårt tycker jag. Man har ingen aning om hur kurserna egentligen är, om man lär sig nåt, om innehållet är vad man tror, om den är användbar osv osv. Visst kan man fråga äldre studenter om åsikter på kurserna men det är ju deras egna uppfattning.. Min kan ju vara helt annorlunda. Men det är nog det bästa sättet att få ett litet hum iaf. Jobbigt är också om två kurser som man tycker låter intressanta som man vill läsa, men går samtidigt och krockar enligt schemat. Då måste man välja en av dom (visst man kan väl läsa båda två men rekomenderas inte) och tänk om man väljer fel då? Sånt där känns lite segt...

Helgens bravader bestod utav utgång fredag och lördag, tvådagars ftw! Men måste säga att man var inte så jävla pepp på lördagskvällen, till en början ^^ Sen var man igång igen. Blev utgång tll Otten båda kvällarna, det var skoj. Blev även Max efteråt båda kvällarna, alltid gott med burgare kl 03 på natten. Synd bara att det blir en sån jävla omväg hem sen! Eller ja fem minuters extra promenad klarar man väl av... Men det känns jobbigt för stunden.

Kom också på att jag hade en halv kebabpizza i kylen från bakismaten från igår =) Också mycket uppskattat!

För några dagar sen åkte mamma o pappa till Thailand, ska vara där i tre veckor. Vill också!!! Är sååå grymt sugen på att åka iväg till något varmt ställe! Vill inte ha mer kyla och snö nu, mörkret gör mig deprimerad också.

Ska vi dra någonstans? Hänger du med??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0