Inte bli sjuk!

Ja känner att det är nåt virus inom mig som håller på att bryta ut... Än så länge är ja bara lite irriterad i halsen, men antar att det snart blir värre... Knaprar halstabletter och dricker Echinacea så fort jag har chansen. Vill inte!
MoS lektion idag, det enda på schemat, fast efter lunch blir det att lyssna på Herr Lenz om sitt forskningsområde: "An emotionbased search engine" typ ^^, kan vara intressant. Efter det så blir de nog lite databasjobbande med pelle. Det är mycket som ska göras....

Och kan inte spela basket idag heller, missade förra veckan med =( grymt segt. Fast o andra sidan så kan ja se hela Bonde Söker Fru ikväll :)

Update: Pratade med mamma förut. Brorsan hade mått lite dåligt och trodde att han kanske hade fått viruset, så han åkte iväg och testade sig. Och det visade tydligen positivt, svininfluensan! Så de blir nog inge familjeträff i helgen =P. Jag mår för övrigt lite bättre nu, inte lika irriterad i halsen, får hoppas att det bara var nån liten grej, fortsätter dricka Echinacea ändå ^^.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0